APK

apk1

Bij ons kunt u terecht voor een no-nonsens APK keuring van uw personen- en/of bedrijfswagen. Wat bedoelen wij met no-nonsens? Wel u bent vast wel bekend met de APK prijsvechters die voor enkele euro`s uw auto keuren. Achteraf blijkt dat zelfs het verstellen van de koplampen apart wordt berekend en u altijd een paar liter ruitensproeier vloeistof berekend krijgt terwijl u zelf het reservoir al gevuld had! Wij hanteren één tarief voor de APK en doen de standaard werkzaamheden (zoals koplampen verstellen) hier al bij. Mocht er echt wat mankeren dan nemen wij contact met u op. Op deze manier beschikt u snel weer over uw voertuig en blijven de kosten inzichtelijk en laag.

apk2

Bedrijfswagen APK

De remmentest die wij uitvoeren bij een APK voor zowel de personen- / bedrijfswagens gebeurt met onze Comar remmen testbank. Dit is een gecertificeerde rollenbank waar digitaal de remkracht op gemeten kan worden. Bij getrokken materieel zoals opleggers en aanhangers komt het relatief vaak voor dat de remvertraging niet wordt gehaald. Wij zullen met onze speciale remmen reinigingsmethode er alles aan doen om de remmen in optimale conditie te krijgen voor de keuring. Dit bespaart u de kosten voor een rem revisie en u heeft snel weer beschikking over uw materieel.

APK afloop datum

Wilt u weten wanneer uw voertuig gekeurd moet worden? U kunt dit gemakkelijk controleren op de website van de RDW. Klik hier om naar de website van de RDW te gaan, vul uw kenteken in en controleer uw APK datum