Historie

Historie van V.d. Laan Voertuigtechniek

Dhr. V.d. Laan heeft V.d. Laan Voertuigtechniek opgericht op 19 april 1998. Dhr. V.d. Laan is als 1e monteur bedrijfswagens bij diverse werkgevers in dienst geweest. Echter is er na verloop van tijd toch de drang ontstaan om eigen ondernemer te worden. Hij is begonnen in een loods aan de Hoogeveenseweg in Hazerswoude-Dorp. In het begin was er maar beschikking over één hef installatie en erg weinig ruimte. Ook liet het pand na verloop van tijd te wensen over, qua verlichting, isolatie en uitstraling.

historie1

 

In het begin hadden we nog maar beschikking over een klein gedeelte van de loods, naarmate de tijd vorderde kregen wij steeds meer ruimte ter beschikking, tot we in de laatste periode de hele loods konden gebruiken.

historie2

Toch was het nog steeds behelpen in deze loods en qua uitstraling en leeftijd van het pand werd het er ook niet beter op. Op het laatste moment werd ook het bestemmingsplan gewijzigd waardoor wij genoodzaakt waren om dit pand toch definitief te verlaten. Wij zijn toen verhuisd naar de Italielaan in Hazerswoude-Dorp op het ITC industrie terrein.

historie3